JÒNGK

JÒNGK


Wij zijn de jongerenadviesraad van de gemeenten in de Westelijke Mijnstreek. In deze tijd houden wij ons niet alleen bezig met het geven van gevraagd en ongevraagd advies over alles wat direct of indirect met jongeren te maken heeft. We helpen ook graag deze gezondheidscrisis te bezweren en steken onze handen uit de mouwen: een hond uitlaten, een boodschap doen, medicijnen ophalen, een praatje maken! Help jij mee?

Vragen aan JÒNGK zelf? Laat het ons weten via [email protected] Bellen kan ook naar 06 1644 92 55. #stayhome #stayhealthy #staysafe

How it works:
1. Join
2. Help in your area
3. Share this page
step
1

Join the movement

Om de impact van het Coronavirus te beperken moeten we meer voor elkaar doen: denk aan boodschappen doen voor mensen die thuis moeten blijven, medicijnen ophalen, de hond uitlaten, enzovoorts. Alleen zo kunnen we de verspreiding van het virus terugdringen.


Het aantal hulpvragen valt nu nog mee. Daarom is het belangrijk dat er zo veel mogelijk mensen zich verzamelen die kunnen helpen. Ook jongeren dus, zoals wij en jullie.


Je ontvangt automatisch mails als mensen in de buurt hulp nodig hebben.

step
2

Help in your area

Recommended opportunities

Great volunteer opportunities to get you started
step
3

Share this page

This is the moment to take action: get your family, friends and colleagues on board!
positive

JÒNGK already signed up 0 people

social

Stay up to date via our social media channels

Do you need help?

Asking for help is incredibly important - not just for yourself but also for your direct environment. Luckily thousands of people are ready to help!
I need help

Contact details for further questions

Start your own movement and mobilise your community Create group

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English
English